De praktijk

Deskundigheid en persoonlijke aandacht in een rustige en ontspannen sfeer, dat is het uitgangspunt van onze praktijk.

Tandartspraktijk Terschelling is in 1999 als “praktijk aan huis” begonnen. Sinds 2013 is de praktijk, met drie behandelkamers, verhuisd naar de Heereweg in Midsland.

Via de Provinsje Fryslan hebben wij subsidie ontvangen uit het fonds “Plattelânsprojekten”. Mede hierdoor zijn wij in staat gesteld om een orthopantomogram aan te schaffen. Met een orthopantomogram kunnen o.a. röntgenfoto’s worden gemaakt van beide kaken en het omliggend gebied. Zeker op het eiland, waar veel behandelingen in de eigen praktijk worden uitgevoerd in plaats van te verwijzen naar het ziekenhuis, kan dit van grote waarde zijn.

Terschelling is een bijzondere plaats om te werken. Er zijn niet alleen de eigen patiënten, maar ook toeristen die in noodgevallen graag geholpen willen worden. Dat betekent dat het werkgebied zich uitstrekt over vele disciplines. De meeste behandelingen vinden gewoon op het eiland plaats. “Algemene tandheelkunde” is bij ons dus een breed begrip. Ons uitgangspunt is preventie en mondhygiëne.

Wilt u meer weten over onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.