Ons team

Tandartspraktijk Terschelling werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Klikken op de functie verbindt u door met de site “Alles over het gebit” waar wordt uitgelegd wat de verschillende functies inhouden en wat de bevoegdheden zijn.

Alle teamleden volgen jaarlijks bij- /nascholingen.

Ons team bestaat uit:

Hans van der Meiden, praktijkeigenaar

Tandarts

Lid van een vakgerelateerde beroepsvereniging.
Gevolgde na- en bijscholing in afgelopen kalenderjaar 50 uur bij door het kwaliteitsregister goedkeurde trainingen.
Big-registratienummer: 19022727602
Zelfstandig gevestigd sinds 1980.

Daniëlle Smit

Preventieassistent

Daniëlle is afgestudeerd verpleegkundige (HBO) en in onze praktijk doorgegroeid van stoelassistente naar gediplomeerd preventieassistente. De preventieassistente voert zelfstandig periodieke onderzoeken uit. De tandarts heeft de supervisie en komt na iedere behandeling kijken.

Nina Kelbling

(Preventie)assistente

Nina maakt sinds april 2016 deel uit van onze praktijk. Zij is gediplomeerd tandartsassistente en staat op maandag, dinsdag en woensdag bij de tandarts aan de stoel.

Sinds december 2017 is Nina ook gediplomeerd preventieassistente. Nina en Marion voeren samen het programma “Gewoon Gaaf” uit, gericht op het goed en gezond houden van het kindergebit.

Suzanne de Boer

Assistente

Na jaren horeca-ervaring is Suzanne sinds september 2016 in opleiding tot tandartsassistente. Zij werkt op woensdag, donderdag en vrijdag bij de tandarts aan de stoel.

Marion Lamaker

Praktijkmanager en preventieassistente

Marion komt uit het onderwijs en heeft vele jaren gewerkt als leerkracht en directeur van verschillende basisscholen. Zij heeft een aanvullende tandheelkundige opleiding gevolgd bij Stichting TOP in Koog aan de Zaan en is inmiddels ook bevoegd preventieassistente.
Marion werkt, indien nodig, aan de stoel en aan de balie. Zij voert de kennismakingsgesprekken en heeft managementtaken. Marion voert samen met Nina het kinderpreventieprogramma “Gewoon Gaaf” uit..