Ons team

Tandartspraktijk Terschelling werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Klikken op de functie verbindt u door met de site “Alles over het gebit” waar wordt uitgelegd wat de verschillende functies inhouden en wat de bevoegdheden zijn.

Alle teamleden volgen jaarlijks bij- /nascholingen.

Ons team bestaat uit:

Hans van der Meiden, praktijkeigenaar

Tandarts

Lid van een vakgerelateerde beroepsvereniging.
Gevolgde na- en bijscholing in afgelopen kalenderjaar 50 uur bij door het kwaliteitsregister goedkeurde trainingen.
Big-registratienummer: 19022727602
Zelfstandig gevestigd sinds 1980.

Daniëlle Smit

Preventieassistent

Daniëlle is afgestudeerd verpleegkundige (HBO) en in onze praktijk doorgegroeid van stoelassistente naar gediplomeerd preventieassistente. De preventieassistente evalueert met de patiënt de kwaliteit van de zelfzorg, maakt foto’s en reinigt het gebit. De tandarts heeft de supervisie en voert na afloop van de behandeling het periodiek onderzoek uit.

Miranda Lettinga

Assistente

Miranda is van vele markten thuis en werkt sinds augustus 2021 in de praktijk. Zij staat op woensdag, donderdag en vrijdag bij de tandarts aan de stoel en wordt in de praktijk opgeleid.

Marion Lamaker

Praktijkmanager en preventieassistente

Marion komt uit het onderwijs en heeft vele jaren gewerkt als leerkracht en directeur van verschillende basisscholen. Zij heeft een aanvullende tandheelkundige opleiding gevolgd bij Stichting TOP in Koog aan de Zaan en is eveneens bevoegd preventieassistente.
Marion werkt, indien nodig, aan de stoel en aan de balie. Zij voert de kennismakingsgesprekken en heeft managementtaken. Marion voert het kinderpreventieprogramma “Gewoon Gaaf” uit.