Spoed

Vraagt u zich, voordat u belt, af of er echt sprake is van spoed. Meestal kan de behandeling wachten tot de eerstvolgende werkdag. Echte spoedgevallen zijn bijvoorbeeld: een trauma door een ongeval, acute hevige pijn, een dik gezicht.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur met nummer
0562-449444

Als het antwoordapparaat is ingeschakeld luistert u dan de boodschap helemaal af en houdt pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

Weekenddienst

Beide tandartsen op Terschelling hebben eens per maand weekenddienst en maken voor de overige twee weken gebruik van de diensten van de weekenddienst Noord-West Friesland. In De Terschellinger wordt wekelijks gepubliceerd welke praktijk er dienst heeft. Bovendien hangt er een briefje met de juiste gegevens bij de ingang van de praktijk en wordt de dienstdoende praktijk met telefoonnummer gemeld via ons antwoordapparaat. De dienstdoende praktijk kan dus ook een praktijk op het vasteland zijn.

In het geval dat Tandartspraktijk Terschelling weekenddienst heeft ( één keer per maand ) is er op zaterdag en zondag spreekuur om 18.00 uur. U kunt dan ook zonder afspraak terecht.